Dentalni turizam

Visoke cene stomatoloških usluga u zemljama Evropske Unije i Amerike, pokrenule su ljude da tragaju za jeftinijim rešenjima koja kvalitetom pariraju svetskim standardima u stomatološkoj praksi. U Srbiji, zbog niske cene rada i manjih administrativnih troškova, imamo mogućnost da koristimo visokokvalitetne materijale, a održimo cene na veoma prihvatljivom nivou. Uštedite i do 70% u odnosu na cene istih usluga u gradovima širom Evrope i sveta.

Naravno, tu smo za svu pomoć oko organizacije Vašeg boravka u Beogradu, pronalaska kvalitetnog smeštaja i povezivanja sa lokalnim turističkim organizacijama. Po dolasku dobijate besplatan pregled stomatologa i plan terapije, a nakon toga se zakazuju termini u skladu sa Vašim vremenom boravka.

Ukoliko se odlučite za nas, predlažemo da nas kontaktirate kako bi dogovorili sve detalje oko Vašeg boravka u Beogradu i organizovali da stomatološke usluge dobijete u što kraćem vremenskom roku.

Svakako preporučujemo da nam pre dolaska putem e-mail pošaljete rendgenski snimak vilice ili fotografiju Vaših zuba urađenog na digitalnom fotoaparatu.

Dobićete plan terapije, predračun sa ukupnom cenom i rokove u kojima će stomatološki radovi biti završeni.